U kunt met DFM een viervoudig Nederlands Kampioen uit de hoogste Divisie van de KNFM bij uw evenement betrekken. DFM scoorde goed op de afgelopen vier edities van het officieuze wereldkampioenschap voor muziekkorpsen; het WMC in Kerkrade. DFM staat bij jury’s bekend om de bijzondere combinatie van strakke discipline en zeer goede muzikale prestaties, zowel lopend als concerterend.

Uw muzikale partner

Wedstrijdresultaten zijn de krenten in de pap voor de 40 lopende leden van de Nijmeegse vereniging. Deze resultaten kan Drumfanfare Michaël echter alleen behalen dankzij het veelvuldig optreden in binnen- en buitenland. Zo stond DFM tijdens de Nationale Vlootdagen schouder aan schouder met de Koninklijke Marinierskapel en is ze de muzikale partner voor de Gemeente Nijmegen. De vereniging is veel gevraagd voor optredens bij Carnaval, jaarfeesten en Corso’s. Taptoe organisaties in Nederland en Duitsland, zoals Ellwangen en Sassenberg programmeren Drumfanfare Michaël jaarlijks.

Oversteek

in november 2013 opent DFM stadsbrug ‘De Oversteek’

“Op schitterende ingetogen wijze gaven zij het startsein voor de officiële openingsceremonie van de nieuwe stadsbrug  De Oversteek, waarna ze vervolgens op feestelijke wijze het toegestroomde publiek (bezoekersaantal 10.000) achter zich aan kregen voor een kijkje op de brug. Flexibel, professioneel,  meedenkend én in alle weersomstandigheden …. is geen brug te ver voor Drumfanfare Michaël.”

Krista Davelaar, ACBN Evenementenbureau Nijmegen

Boek Drumfanfare Michaël nu!

Ook voor uw evenement kan DFM een passend voorstel doen. Lopend, concerterend, een serenade of een combinatie hiervan – wij denken graag met u in mogelijkheden en stellen een programma samen vanuit onze uiteenlopende repertoires. Wij nemen graag contact met u op, vult u hiervoor onderstaande gegevens in of neem direct contact op met:

Bert Hogemans
boekingen@drumfanfare-michael.nl