Disney in concert!

Jeugddrumfanfare De Stefaantjes en Drumfanfare Michaël geven zaterdag 18 maart om 19.30 uur samen een spetterend concert in de Titus Brandsmakerk aan de Stijn Buysstraat in Nijmegen. Het optreden staat in het teken van Disney met vrolijke en bekende (film)muziek in een sprookjesachtige omgeving. Iedereen is van harte welkom!

De band tussen De Stefaantjes en DFM kent een lange geschiedenis. Regelmatig zoeken dé twee Nijmeegse drumfanfares de samenwerking dan ook op, ditmaal in het kader van een Disneyconcert. Het zal een muzikaal diverse en spectaculaire avond worden. Zowel De Stefaantjes als Drumfanfare Michaël zullen individueel een stuk van het concert voor hun rekening nemen. Tot slot zal er gezamenlijk voor een spetterend einde worden gezorgd. De prachtige locatie van het concert, de Titus Brandsma Gedachteniskerk, zal extra bijdragen aan een mooie beleving van dit concert.

De Stefaantjes is een enthousiaste club van ruim 50 musicerende kinderen tussen 8 en 18 jaar. Veel van de leden van Michaël hebben in deze alom bekende Nijmeegse kweekvijver hun eerste stappen op het muzikale pad gezet. Ruim de helft van de leden van Michaël is oud-Stefaan! Een deel van hen levert als instructeur of vrijwilliger ook nu nog een bijdrage aan de muzikale opleiding van de huidige Stefaantjes, die op hun beurt weer doorgroeien naar een ‘volwassen’ drumfanfare als Michaël. Het is duidelijk, de drumfanfare in Nijmegen leeft!

Kom 18 maart allemaal kijken, luisteren en genieten van jong (en iets ouder) Nijmeegs muziektalent!
Volg het laatste concertnieuws via facebook en de websites van de fanfares:

www.destefaantjes.nl
www.drumfanfare-michael.nl