Wie zijn wij?

Drumfanfare Michaël (DFM) uit Nijmegen is zowel een marcherend als concerterend korps met ±40 enthousiaste leden. DFM nestelt zich al jaren tegen de top van marcherende korpsen in Nederland, op  taptoes, concoursen en streetparades in binnen- en buitenland. Concerterend richten wij ons op uiteenlopende stijlen en thema’s, van filmscores en brassband tot klassiek en opera.

De professionele, gedisciplineerde uitstraling van DFM lijkt in schril contrast te staan tot de gezelligheid en ongedwongen sfeer op de repetitieavonden, iedere woensdag in Nijmegen.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een tambour-maître die:

• een professionele uitstraling heeft;
  • ervaring heeft als tambour-maître op taptoes, concoursen en streetparades;
  • geduld, humor en enthousiasme heeft;
  • het natuurlijk vermogen heeft mensen te motiveren;
  • het boegbeeld is van ons korps;
  • past binnen onze vereniging;
  • eventueel meespeelt tijdens concerterende optredens;
  • in samenwerking met onze dirigent zowel muzikaal als marcherend het beste eruit haalt.

Interesse?

Herken je jezelf in deze vacature en heb je interesse? Stuur dan je motivatie vóór 31 december naar Astrid Kessels via secretaris@drumfanfare-michael.nl.

Meer informatie

Repetities op woensdagavond tussen 19.45 – 22.00 uur in zaal Roomsch Leven (Heyendaalseweg 239, Nijmegen).

Meer informatie vind je op onze website www.drumfanfare-michael.nl of via Astrid Kessels secretaris@drumfanfare-michael.nl of 06-51622190.

Video’s zijn te vinden op ons YouTube-kanaal: www.youtube.com/user/DFMnijmegen