Je bent van harte welkom op onze repetitie op woensdagavond!

Wij zijn op zoek naar actieve leden die naast ‘gewoon lekker muziek maken’ net een stapje verder willen. Dit betekent een hoog aanwezigheidspercentage op de repetities en betrokkenheid bij de drumfanfare.

In ruil hiervoor kunnen alle leden lekker repeteren met een juiste balans tussen gezelligheid en goede concentratie. Ook muziek maken is een teamsport en samen willen we het beste resultaat bereiken. En wanneer je goed repeteert, is het des te gezelliger na afloop. De bar is altijd tot 0.00 geopend en daar maken we graag gebruik van!

Een instrument krijg je in bruikleen. Indien je spelniveau nog niet voldoende is, bieden wij je de mogelijkheid lessen te volgen en jezelf te verbeteren.

We repeteren op woensdagavond in Roomsch Leven (Heijendaalseweg 239 in Nijmegen) van 19.45 uur tot 22.00 uur. Je bent van harte welkom om te komen luisteren of mee te spelen

Meer informatie? Neem contact op met onze secretaris: Astrid Kessels

06 – 51  622 190 of mail naar secretaris@drumfanfare-michael.nl.

Vacature: bassist

Speel je bas of heet je Bas? Woon je op repetitie-afstand van Nijmegen en wil je met een jonge, eigenwijze, enthousiaste, sociale, creatieve, betrokken, ambitieuze, gewaardeerde drumfanfare in 2017 naar het WMC?

Tijdens de Sterparade van de Nijmeegse Vierdaagse heeft onze Alex na 37 geweldige jaren afscheid genomen van Drumfanfare Michaël.

Hierdoor raken we achterin het korps uit balans. Pluk zijn sousafoon en concertbas van de wilgen en speel mee!

Heet je Anders of speel je iets anders dan ben je natuurlijk ook van harte welkom! Repetitieavonden zijn op woensdag van 20:00 tot 22:00 nabij de Radboud Universiteit, de bar sluit rond middernacht. Meestal.