Welkom bij Drumfanfare Michaël! Wat? Een drumfanfare!? Dat klinkt saai…en dat klopt! Het klínkt saai, maar wacht, voordat je verder scrollt. Dit is niet zomaar een muziekvereniging, dit is dé muziekvereniging! Ja, jong, dynamisch, gezellig en ook nog leerzaam. Een fantastisch diverse club mensen van 18 tot 48 jaar die wekelijks gezellig samen de leukste muziek maakt.

Zelfs de muziek is divers: van echte militaire marsen zoals Gibraltar en March of the Minesweepers tot grote klassieke werken als de Triomfmars uit Aïda en Pomp and Circumstance 1&2… wat? Oh, begint het weer saai te worden? Ok, wat dacht je dan van Copacobana van Barry Manilow of Blurred Lines van Robin Thicke met rap van onze eigen Pharell? Allemaal muzikaal gebracht door DFM. En dat is dan alleen pas de muziek, dan hebben we het nog niet gehad over de pauze, derde helft en de optredens.

Vooral de optredens en de gezelligheid daaromheen zijn onvergetelijk. Of het nu de lokale optredens zijn bij b.v. Sinterklaas of de vierdaagse of verder weg bij het Wereld Muziek Concours in Kerkrade of zelfs over de grens in België of Duitsland, overal brengt Drumfanfare Michaël geweldige muziek en veel gezelligheid met zich mee.

Kijk ook vooral elders op de site voor onze secties, welke mensen er achter deze geweldige vereniging zitten. En mocht je interesse gewekt zijn, kom rustig een keer kijken op de woensdagavond!