Student of starter? Drumfanfare Michaël is dé drumfanfare voor jou!

Is Nijmegen jouw (nieuwe) stad en ben je op zoek naar een leuke muziekvereniging? Dan zit je bij Drumfanfare Michaël goed! Michaël is namelijk al jaren de enige fanfare in Nijmegen waar studenten en alumni elkaar ontmoeten en samen muziek maken.

Daarom kies je voor Drumfanfare Michaël:

• Repetities op woensdagavond, op 5 minuten fietsen van het Radboud Sportcentrum;
  • Concerten, concoursen en taptoes in binnen- en buitenland;
  • Een instrument van de vereniging;
  • De combinatie van gezelligheid, een ongedwongen sfeer op repetitieavonden en samen op een hoog niveau muziek maken;
  • Tot 2018 géén contributie, want het leven als student en starter is al duur genoeg.

Ben je geïnteresseerd?

Neem dan een kijkje op onze website of YouTubekanaal (http://www.youtube.com/user/DFMnijmegen).

We repeteren iedere woensdagavond van 19.45 tot 22.00 uur. Je bent van harte welkom.

Meer informatie? Neem dan contact op met onze secretaris Astrid Kessels via secretaris@drumfanfare-michael.nl of 06-51622190.

Repetitie adres:
Gebouw Roomsch Leven