Drumfanfare Michael Presents – Operatie Market Garden

September gaat een drukke maar muzikale maand worden voor Drumfanfare Michael. Drie optredens met een heel bijzonder thema. Aankomende maand staat namelijk in het teken van de herdenking van Operatie Market Garden. In samenwerking met de gemeente Nijmegen en Berg en Dal zal Drumfanfare Michaël het Nijmeegse verhaal van Operatie Market Garden vertellen in een theatraal concert.

Naast de twee concerten zal Drumfanfare Michaël zijn optredereeks starten met de deelnamen aan de Taptoe Groesbeek die dit jaar ook in het teken staat van 75 jaar Market Garden. Samen met verschillende top korpsen zullen we een muzikaal en marcheren een eerbetoon brengen en de vrijheid vieren.

De toegang is op alle 3 de dagen gratis.
Wij hopen je daar te zien! Houd onze Facebook- en Instagram-pagina in de gaten voor meer info.

Gemeente Nijmegen Gemeente Berg en Dal Cultuurfonds