Drumfanfare Michael schenkt in 2019 aandacht aan de bevrijders van Zuid-Nederland. In haar nieuwste show “Operation Market Garden” staan broederschap, moed, heimwee en angst centraal in de muziek.
Op muzikale wijze vertolken we de landing in Normandië, de strijd in Noord-Frankrijk en België de tocht door Zuid-Nederland over de ‘Hell’s Highway’. We verbeelden het samenspel van parachutisten, grondtroepen en de bevrijding van steden als Eindhoven, Grave en Nijmegen.

Zoals je van Drumfanfare Michael gewend bent, presenteren we historische thema’s op een eigentijdse en creatieve manier, met een vleugje humor.
Het repertoire bevat stukken als:
– Band of Brothers
– Arromanches
– A Bridge to Far
– Margam Abbey March

Ben jij muzikant en wil je meedoen aan een gaaf en uitdagend project? Meld je dan aan bij onze secretaris

Waarom wil je meedoen?

1. Indrukwekkend thema met uitdagende muziek;
  2. Onderdeel uitmaken van een jonge en gezellige drumfanfare;
  3. Concerten en/of taptoes in de regio;
  4. Mede-Michaëler zijn voor de duur van het project.

Wat bieden we?

• Wekelijkse repetitie onder professionele leiding van Emile Stoffels en Sytse Joosten;
  • Uitdagende muziek binnen het thema “Operation Market Garden”, de bevrijding van Zuid-Nederland;
  • Een agenda van april tot en met september 2019: streetparades, taptoes en concerten;
  • Een nieuwe club vrienden.

Wat verwachten we?

• Enthousiasme;
  • Muzikaliteit;
  • Betrokkenheid.

Ben je benieuwd naar onze concertagenda, volg ons dan via social media.